• Spanduk

Meja sisih

TORAS Tabel Sisih

Tabel sisih uga dijenengi minangka tabel aksen, tabel pungkasan minangka gambaran inklusif lan umum saka tabel cilik sing bisa serbaguna lan seluler ing ruang interior.Bisa diselehake ing jejere sofa utawa bedside sampeyan, bisa uga diselehake ing jejere kursi sing sampeyan maca, mung butuh kreasi lan imajinasi.Tabel Marble Side pilihan banget macem.Iku sampurna cocog karo Logam, Kaca, kayu lan kain.Lan meja cilik nanging menehi papan kualitas apik lan kaendahan klasik.

judhul urip
sisih
sisih 2

Konsep Desain

Tabel Sisih Watu Kapur Toras digawe saka siji blok watu gamping sing padhet.Watu gamping awak lengkap kanthi desain modern nyedhiyakake basa kaendahan sing ringkes.Limestone ngalami kebangkitan ing bidang dekorasi interior ing taun-taun pungkasan.Perasaan umur alami lan permukaan tanpa reflektif langsung nyeluk aura vintage lan nostalgia.

Pangukuran

Dawane: 45 cm
Jembar: 35 cm
Dhuwur: 45 cm

Instruksi pangopènan

Ngresiki meja kanthi kain garing;
Gunakake kain teles alus kanthi deterjen netral utawa sabun sing ora abradant kanggo ngresiki meja;
Reresik noda normal, nggunakake spons teles nganggo cairan sabun utawa sandpaper sing apik.