• Spanduk

Tabel konsol

Tabel Konsol TORAS

Tabel console biasane karo ndhuwur meja lancip lancip dawa mbokmenawa Piece paling fungsi antarane kabeh jinis tabel iki.Nanging sing ora pengin siji meja console?Tabel console marmer ayu gampang murup papan, salah siji ing cara entri utawa konco sofa Panjenengan.Tabel konsol marmer dadi populer lan akeh sing digoleki amarga Marmer nggedhekake nilai estetis saka jinis meja iki.Nalika ngadeg ana, kaendahan lan sih-rahmat tanpa wates lan tanpa wates.

judhul dining
konsol
konsol2

Konsep Desain

Tabel Konsol Marmer Toras prasaja, modern lan apik.Marmer Calacatta Italia minangka marmer putih kualitas dhuwur sing paling misuwur ing donya. Werna putih lily kanthi urat abu-abu lan pola sing mlaku kanthi acak ing papan kasebut ngemot jeneng putih Calacatta.Pilihan saka marmer putih kualitas dhuwur karo pabrikan mater-tangan kita menehi Piece meja iki exquisity undefinabale lan nilai.

Pangukuran

Dawane: 120 cm
Jembar: 35 cm
Dhuwur: 90 cm

Instruksi pangopènan

Ngresiki meja kanthi kain garing;
Gunakake kain teles alus kanthi deterjen netral utawa sabun sing ora abradant kanggo ngresiki meja;
Reresik noda normal, nggunakake spons teles nganggo cairan sabun utawa sandpaper sing apik.