• Spanduk

Meja kopi

TORAS Meja Kopi

Meja kopi marmer minangka salah sawijining produk "ing" lan trendi.Padha Suite paling saka ruang interior modern.Werna alam sing nyata lan pola lan urat sing unik nggawe saben meja ora bisa diganti kanthi kaendahan lan isih dadi potongan sing paling nyenengake lan tahan suwe ing saben papan.Meja kopi minangka papan ing ngendi wong-wong padha kumpul, sosialisasi lan duwe wektu luang.Meja kopi ndhuwur marmer minangka pusat kegiatan iki tanpa mangu-mangu nambah keanggunan lan elegan.

judhul urip
kopi
kopi2

Konsep Desain

Bentuk kolom kothong kanthi bukaan ing fasad kanggo nggawe sikil meja;Meja Kopi Marmer iki kanthi marmer Ijo-Ice Jade Marble sing misuwur banget amarga pola Ice Jade sing kandel lan dramatis sing nggawe energi lan vitalitas ing papan apa wae. lapisan kang nahan kaendahan Ice Jade marmer lan Kangge nyuda abot saka watu.Inti Honyecomb antarane pasuryan marmer ndhukung meja karo stabilitas lan kekuatan gedhe.Kabeh urat lan pola terus-terusan lan cocog kanggo nggawe entitas meja kopi.Kabeh lem sing ditrapake ramah lingkungan.
Meja kopi awak sing padhet uga kasedhiya minangka panjaluk pelanggan sing dihormati.

Pangukuran

Dawane: 88 cm
Jembar: 88 cm
Dhuwur: 35 cm

Instruksi pangopènan

Ngresiki meja kanthi kain garing;
Gunakake kain teles alus kanthi deterjen netral utawa sabun sing ora abradant kanggo ngresiki meja;
Reresik noda normal, nggunakake spons teles nganggo cairan sabun utawa sandpaper sing apik.