Produk

  • 3D Ukiran Batu-Tembok&Seni

    3D Ukiran Batu-Tembok&Seni

    Ukiran watu minangka proses nyaring lan nemtokake marmer alam sing kasar dadi pola utawa wujud hiasan lan seni.Dibandhingake karo potongan 3D stainless steel utawa potongan 3D liyane sing digawe saka keramik, kaca, plastik lan liya-liyane, produk Ukiran watu alam dihargai amarga kesan sing apik lan klasik.Kanthi pirang-pirang taun akumulasi teknik kerajinan sing nggabungake kemajuan teknologi CNC paling anyar, produk Ukiran watu mbukak daya tarik modern lan glamor antik sing paling dhuwur.

    sinau liyane
  • Marmer Water-jet Inlay

    Marmer Water-jet Inlay

    Marble Inlay wis nggedhekake kaendahan produk marmer.Kanggo nggawe produk inlay marmer sing apik banget, kita butuh tim desain lan shopdrawing sing berkualitas tinggi, iki minangka langkah dhasar nanging penting.Tim sing wis dilatih lan berpengalaman mesthekake yen kita ora mung ngimpor data saka klien, nanging uga duwe kemampuan desain, lan uga nawakake render foto adhedhasar desain kanggo entuk kombinasi warna sing paling apik lan nggedhekake gambar toko kanggo njamin sing dikarepake lan produk uga njlimet.Titik penting kapindho yaiku mesin jet banyu CNC.A kualitas dhuwur lan mesin uga maintained ngluwihi kabeh mangu hard inti kanggo produk nggoleki lan Gamelan.Katelu, operator kita kanggo CNC banyu-jet uga sinau ora mung carane ngapusi mesin, nanging uga karakteristik beda saka jinis watu.Operator sing tanggung jawab iki, kanthi kesadaran lan pangerten sing apik babagan pakaryan sing ditugasake minangka kunci kanggo produk sing sampurna.Kanggo inlay marmer, ech pilihan saka watu counts, saben milimeter count kanggo asil Final.

    sinau liyane
  • Mozaik Marmer Kab

    Mozaik Marmer Kab

    Mozaik marmer bisa ditelusuri maneh ewu taun kepungkur ing sejarah dekorasi manungsa.Karya kasebut minangka tambahan saka imajinasi manungsa.Bisa dadi sregep kaya bocah wadon;bisa dadi klasik kaya umur Bumi;lan bisa dadi alus kaya lukisan Da Vinci.Mlaku-mlaku saka jaman kuno nganti jaman modern, ngliwati warisan budaya lan semangat manungsa, lan saiki, isih dadi salah sawijining produk sing paling disenengi dening para desainer lan pangguna pungkasan.

    sinau liyane
  • Furnitur Marmer-Meja&Seni

    Furnitur Marmer-Meja&Seni

    Ukiran watu minangka proses nyaring lan nemtokake marmer alam sing kasar dadi bentuk dekoratif lan seni.Dibandhingake karo potongan 3D stainless steel modern utawa potongan 3D liyane sing digawe saka keramik, kaca, plastik lan sapiturute, produk Ukiran watu alam dihargai amarga kesan sing apik lan klasik.Kanthi ewu taun akumulasi teknik kerajinan sing nggabungake kemajuan teknologi, produk Ukiran watu mbukak daya tarik modern lan glamor antik sing paling dhuwur.

    sinau liyane
  • Kolom & Pos

    Kolom & Pos

    sinau liyane