• Spanduk

Meja makan

TORAS Dining Tables

Meja makan marmer kanthi macem-macem ukuran, wujud, warna lan pinggiran.Padha biasane gaya modern banget.Kesejahteraan marmer ing aplikasi khusus iki didhukung lan diadegake kanthi kaendahan watu tanpa wates alami, sing nduweni konsep desain lan fungsi pawon modern.

judhul dining

Konsep Desain

Meja Makan Toras Marble digawe saka bahan kuarsit eksklusif saka Calacatta Grey kanthi tekstur ketulusan sing luar biasa.Pola breksi saka tambalan taupe campuran ing latar mburi putih kristal, rusak nanging utuh.Kanthi kuarsit Calacatta Gray, potongan meja makan marmer khusus iki nuduhake pesona primitif, bener lan lugu.

meja makan
meja makan2

Pangukuran

Dawane: 190 cm
Jembar: 95 cm
Dhuwur: 75 cm

Instruksi pangopènan

Ngresiki meja kanthi kain garing;
Gunakake kain teles alus kanthi deterjen netral utawa sabun sing ora abradant kanggo ngresiki meja;
Reresik noda normal, nggunakake spons teles nganggo cairan sabun utawa sandpaper sing apik.