Inventaris Produk

  • 3D Carved Stone-Wall&Art

    3D Watu Ukir & Seni Ukir

    Ukiran Watu minangka proses nyaring lan nemtokake marmer alam sing kasar kanthi pola utawa bentuk dekorasi. Yen dibandhingake karo potongan 3D stainless steel utawa potongan 3D liyane sing digawe saka keramik, kaca, plastik lan liya-liyane, produk ukiran watu alami dihargai amarga kesan gaya & klasik. Kanthi pirang-pirang taun teknik teknik kerajinan tangan sing nggabungake kemajuan teknologi CNC paling anyar, produk ukiran watu kasebut nuduhake daya tarik modern lan daya tarik kuno sing paling dhuwur.

    sinau luwih lengkap
  • Marble Water-jet Inlay

    Inlay Water-jet Marmer

    Inlay Marmer wis nambah kaendahan produk marmer. Kanggo nggawe produk inlay marmer sing apik banget, luwih dhisik kudu tim desain lan shopdrawing sing bermutu, iki minangka langkah dhasar nanging penting. Tim sing wis trampil lan berpengalaman nggawe manawa kita ora mung ngimpor data saka klien, nanging uga nduweni kemampuan desain, lan nalika semana nawakake foto adhedhasar desain kanggo entuk kombinasi warna sing paling apik lan nggawe luwih jero babagan toko supaya bisa dikarepake produk njlimet uga. Titik penting nomer loro yaiku mesin jet-banyu CNC. Mesin kualitas apik lan apik banget ora bakal ragu babagan inti hard kanggo produk sing apik lan alus. Ingkang kaping telune, operator kita kanggo jet-jet CNC wis cukup sinau ora mung carane ngapusi mesin, nanging uga ciri khas jinis watu. Operator sing duwe tanggung jawab kasebut, kanthi kesadaran lan pangerten sing apik babagan tugas sing ditugasake minangka wong utama kanggo produk sing sampurna. Kanggo inlay marmer, pilihan jumlah watu sing dipilih, saben milimetre dietung kanggo asil pungkasan.

    sinau luwih lengkap
  • Marble Mosaic

    Mosaik Marmer

    Mozaik marmer bisa dilacak wiwit ewu taun kepungkur ing sejarah dekorasi manungsa. Pakaryan kasebut minangka ekstensi imajinasi manungsa. Bisa dadi seneng banget kaya bocah wadon; bisa dadi klasik kaya umur Bumi; lan bisa dadi alus kaya lukisane Da Vinci. Mlaku saka jaman kuna nganti jaman modern, warisan budaya lan semangat manungsa, lan saiki isih dadi salah sawijining produk sing paling disenengi para desainer lan pangguna pungkasan.

    sinau luwih lengkap
  • Marble Furniture-Table&Art

    Meja & Seni Marmer

    Ukiran Watu minangka proses nyaring lan netepake marmer alam sing kasar kanthi bentuk hiasan lan seni. Yen dibandhingake karo potongan 3D stainless steel modern utawa potongan 3D liyane sing digawe saka keramik, kaca, plastik lan liya-liyane, produk Ukiran watu alami dihargai kesan klasik & klasik. Kanthi akumulasi teknik kerajinan ewu taun sing nggabung karo kemajuan teknologi, produk ukiran watu kasebut nuduhake daya tarik modern lan pesona antik sing paling dhuwur.

    sinau luwih lengkap
  • Column&Post

    Kolom & Pos

    sinau luwih lengkap