• Spanduk

Marmer Water-jet Inlay

spanduk wae

Marmer Water-jet Inlay

Marble Inlay wis nggedhekake kaendahan produk marmer.Kanggo nggawe produk inlay marmer sing apik banget, kita butuh tim desain lan shopdrawing sing berkualitas tinggi, iki minangka langkah dhasar nanging penting.Tim sing wis dilatih lan berpengalaman mesthekake yen kita ora mung ngimpor data saka klien, nanging uga duwe kemampuan desain, lan uga nawakake render foto adhedhasar desain kanggo entuk kombinasi warna sing paling apik lan nggedhekake gambar toko kanggo njamin sing dikarepake lan produk uga njlimet.Titik penting kapindho yaiku mesin jet banyu CNC.A kualitas dhuwur lan mesin uga maintained ngluwihi kabeh mangu hard inti kanggo produk nggoleki lan Gamelan.Katelu, operator kita kanggo CNC banyu-jet uga sinau ora mung carane ngapusi mesin, nanging uga karakteristik beda saka jinis watu.Operator sing tanggung jawab iki, kanthi kesadaran lan pangerten sing apik babagan pakaryan sing ditugasake minangka kunci kanggo produk sing sampurna.Kanggo inlay marmer, ech pilihan saka watu counts, saben milimeter count kanggo asil Final.

Kass' Inlay-1

inlay2

Kass' Inlay-2

inlay1

Kass' Inlay-3