Layanan

Kolom & Pos

Kolom & Pos

clpic1

Pemilihan Bahan Baku

Langkah iki dhasar lan penting kanggo kabeh langkah sing ditindakake.Blok kubik watu lan slab minangka bahan mentah sing disebarake kanthi akeh sing siap diproses.Pamilihan materi mbutuhake kawruh sing sistematis babagan karakter materi lan aplikasi lan pikiran siap kanggo sinau materi anyar.Pemriksaan rinci babagan bahan mentah kalebu: rekaman pangukuran & mriksa tampilan fisik.Mung proses pilihan sing ditindakake kanthi bener, produk pungkasan bisa mbukak nilai estetika lan aplikasi.Tim pengadaan kita, miturut budaya perusahaan mung mrodhuksi produk kualitas, banget trampil nemokake lan tuku materi kualitas dhuwur.▼

pic2

Rincian toko-gambar / desain

Tim ahli sing bisa nggunakake macem-macem jinis piranti lunak gambar kanthi kawruh manufaktur sing dibutuhake mbedakake kita saka akeh pesaing liyane.Kita mesthi siyap nawakake solusi sing luwih optimal kanggo desain lan ide anyar.▼

clpic3

Kerajinan tangan

Karya kerajinan lan mesin minangka tambahan kanggo saben liyane.Mesin nggawe garis sing resik lan kaendahan geometris, dene kerajinan bisa dadi luwih jero ing wangun lan permukaan sing ora duwe aturan.Sanajan umume desain bisa ditindakake kanthi mesin, langkah kerajinan tangan penting kanggo menehi produk luwih delicacy lan refinement.Lan kanggo sawetara desain lan produk seni, kerajinan tangan isih dianjurake.▼

clpic4

Packing

Kita duwe divisi pengepakan khusus.Kanthi saham biasa saka kayu lan papan plywood ing pabrik kita, kita bisa ngatur kemasan kanggo saben jinis produk, standar utawa ora konvensional.Buruh profesional nggawe kemasan kanggo saben produk kanthi nimbang: beban bobot winates saben kemasan;dadi anti-selip, anti tabrakan & shockproof, anti banyu.Pengepakan sing aman lan profesional minangka jaminan kanggo pangiriman produk sing wis rampung menyang klien.▼

pic5