Kolom & Pos

Kolom & Pos

clpic1

Milih Bahan Baku

Langkah iki penting lan penting kanggo kabeh langkah ing ngisor iki. Blok kubik watu lan lempengan minangka bahan baku nyebar sing wis siyap diproses. Pilihan bahan kasebut mbutuhake ilmu sistematis babagan karakter material lan aplikasi lan pikiran sing siyap kanggo nyinaoni materi anyar. Pemeriksaan rinci babagan bahan baku kalebu: ngrekam pangukuran & mriksa tampilan fisik. Mung proses pilihan sing rampung kanthi bener, produk pungkasan bisa ngungkapake nilai estetis lan aplikasi. Tim pengadaan, ngetutake budaya perusahaan sing ngasilake produk sing berkualitas, trampil banget nemokake lan tuku bahan berkualitas tinggi. ▼

pic2

Rincian gambar-gambar / desain toko

Tim trampil sing bisa nggunakake macem-macem jinis piranti lunak nggambar kanthi ilmu manufaktur sing dibutuhake yaiku mbedakake kita karo akeh pesaing liyane. Kita siyap nawakake solusi sing luwih dioptimalake kanggo desain lan ide anyar. ▼

clpic3

Pakaryan kerajinan tangan

Pakaryan kerajinan tangan lan mesin minangka tambahan kanggo saben liyane. Mesin nggawe garis sing resik lan kaendahan geometris, dene kerajinan tangan bisa luwih jero kanthi bentuk lan permukaan sing ora teratur. Sanajan umume desain bisa ditindakake kanthi mesin, langkah kerajinan tangan penting banget kanggo menehi produk luwih enak lan refinement. Lan kanggo desain lan produk seni, kerajinan tangan isih bisa ditemokake. ▼

clpic4

Pengepakan

Kita duwe divisi pengepakan khusus. Kanthi stok kayu lan papan kayu lapis biasa ing pabrik, kita bisa ngatur kemasan kanggo saben jinis produk, standar utawa ora konvensional. Buruh profesional ngemas kemasan kanggo saben produk kanthi nimbang: bobot bobote winates kanggo saben kemasan; dadi anti-selip, anti tabrakan & anti shock, anti banyu. Pengepakan sing aman lan profesional minangka jaminan kanggo nyerahake produk rampung menyang klien. ▼

pic5