• Spanduk

3D Ukiran Batu-Tembok&Seni

3D Ukiran Batu-Tembok&Seni

Ukiran watu minangka proses nyaring lan nemtokake marmer alam sing kasar dadi potongan marmer hiasan.Dibandhingake karo produk ubin 3D sing digawe saka keramik, kaca, plastik lan liya-liyane, Cladding tembok 3D Natural Stone dihargai amarga kesan sing apik lan klasik.Kanthi akumulasi pirang-pirang taun teknik kerajinan sing nggabungake teknologi CNC paling anyar lan kemajuan ukiran mikro, ubin tembok Marble 3D dening Xiamen MorningstarStone ngungkapake daya tarik modern lan glamor antik sing paling dhuwur.

Custom Marble 3D Wall Cladding dening Limra Limestone kanggo Tembok Kamar Mandi

Kustom Tiga Dimensi Permukaan Batu Alam 3D Dinding Cladding saka Moca Cream Limestone kanggo tembok njaba ruangan lan njero ruangan

Tembok & Lantai Watu Alam Khusus kanthi Tekstur 3D dening Marmer Beige Sunny

Tembok Marmer 3D saka Wisaya Oz Marmer Ijo kanggo Tembok dening Ukiran CNC

Custom Marble 3D Wall saka Raggio Verde Marble Fitur Wall Coverings

Tembok Batu Alam 3D lan Ubin Lantai Jura Gray Limestone dening Micro-engraving