Apa bedane marmer alam lan marmer buatan?

Apa bedane marmer alam lan marmer buatan?

Kita kabeh ngerti, marmer minangka produk kelas apik. Dadi akeh kulawarga nggunakake marmer ing dekorasi, lan marmer duwe marmer alam lan marmer palsu. Padha umum banget.Lan apa marmer gawean utawa marmer alam duwe kaluwihan lan cacat dhewe.

古堡灰

Pambuka

Marmer Ponggawa yaiku nggunakake macadam saka marmer alam utawa granit kanggo bahan ngisi, karo semen, gesso lan resin polyester unsaturated dadi adesif, lan kawangun dening aduk, mecah lan polishing.

Marmer alam minangka watu metamorf sing dibentuk kanthi suhu dhuwur lan tekanan dhuwur ing kerak. Iki utamané dumadi saka kalsit, watu gamping, serpentine lan dolomit.

桃李春风(墙)+鱼肚灰(地板)

Kaluwihan lan cacat saka marmer alam lan marmer Ponggawa.

Kauntungan saka marmer alam yaiku alam pola dekoratif, rumangsa apik sawise polishing lan kekerasan kuwat.Pengin nyandhang-resisting luwih saka scagliola, ora wedi colouring.Kakurangan marmer alam iku ora bisa mulus lan pari-parian ing titik splicing ora bisa rampung didadekake siji.Marmer alam rapuh lan angel didandani.

Kauntungan saka marmer buatan yaiku macem-macem warna.Sambungan marmer ora jelas saengga ana integritas sing kuwat.Iku luwih fleksibel tinimbang marmer alam.Marmer buatan minangka bahan sintesis kimia, kekerasane cilik, gampang digores lan noda. .


Wektu kirim: Dec-29-2020