Marmer ing urip

Marmer ing urip

Panggunaan bahan ruang terus-terusan ngasilake sing anyar, lan macem-macem bahan bangunan wis mboko sithik mlebu visi kita.Pesona marmer ora suda wiwit jaman kuna.Marmer saka swasana mulia decorates, kaya karya seni sing alam dadi, bisa nyampur ing kabeh rasukan tiyang istri ngarep banget.alamiah ing, nuduhake murni lan seger lan free saka kaendahan vulgarity.

房间展示3

Pilih marmer kanggo nggawe tembok setelan TV, bisa ningkatake kelas kabeh kamar lungguh kanthi cepet.Ana pola sing prasaja lan lancar kanggo nyorot rasa hierarki, uga ana vena kaleidoskopik kanggo nggawa pengaruh visual sing kuat.

房间展示1-2

Pawon lan restoran minangka mambu kembang api paling manungsa ing papan kasebut, saben pojok kebak rasa asli omah.Kanthi marmer kanggo sublimate gaya papan, kanggo mbentuk atmosfer panedhaan mulia lan romantis, katon fashion liyane lan liyane enom, kebak vitalitas.

Tekstur marmer kanthi tekstur alternatif ing lemah putih kaya tandha tinta sing mili, sing kaya serat alam, nggawe marmer menehi ruang minangka rasa estetis alami.

房间展示8

Marmer jedhing, sing tekan mripat Panggonan kebak larang regane prasaja sense.Local ornamen, utawa kabèh nerjemahake, mréntahaké langgeng unik saka marmer alam, sapisan nyebar dadi akeh banget.

案 contone 2-3

 

Marmer sing larang regane lan mewah kanthi tekstur alami lan jejak wektu. Yen sampeyan pengin dekorasi omah sing luwih berkualitas, sampeyan bisa milih marmer kanggo dekorasi interior. Tekstur marmer ora bakal ngeculake sampeyan.

效果图1-1


Wektu kirim: Dec-09-2020