Ijo ngemot vitalitas, alam, lan pangarep-arep

Ijo ngemot vitalitas, alam, lan pangarep-arep

Emerald Green Quartzite
Emerald Green Quartzite 2
Emerald Green Quartzite 3

Ijo ngemot vitalitas, alam, lan pangarep-arep.Iki menehi ruang omah kanthi karakter sing paling apik lan menehi rasa seneng sing paling nyaman lan nyenengake.Manggon ing papan sing dihiasi ijo, urip dadi kepenak lan endah kaya geguritan sing endah...

Emerald Green Quartzite 

Emerald Green Quartzitedigali saka Brasil.Sipat kraton sing ana wis menehi materi kuarsit sing fantastis kanthi kaluhuran lan kaendahan.Werna ijo zamrud sing seger banget nggumunake, ngreksa musim semi cahya ing jero ruangan ing salawas-lawase.Emerald Green utawa Botanic Green Quartzitecocok kanggo countertop pawon, jedhing lan tembok statement.Iku enlighten ruang interior karo energi lan vitalitas.

Kuarsit Amazonite 1
Kuarsit Amazonite 2
Kuarsit Amazonite 3

Amazonite Quartzite 

Amazonite Quartziteminangka kuarsit ijo liyane sing misuwur ing donya saka Brasil.Amazonite Quartziteora mewah amarga regane nanging amarga sifat ijo sing ornamental lan urat sing kuat.Iku ora sembarang zamrud biasa utawa ijo ireng nanging werna memikat sing bisa nggedhekake bayangan lan gravitate sampeyan.

Verdi Alpi Marble

Verdi Alpi Marble

Verdi Alpi Marmerminangka mewah minangka Amazonite Green, nanging isih khusu: Iku wis manifested bangsawan kanggo kebekan.Iku kaya segara ijo sing amba, jero lan misterius.SabenVerdi Alpi slabutawa blok nduweni tekstur unik, nuduhake non-replicability saka alam donya.

Ice Jade Green marmer/EMERALD DINGINMarmer

Ice Jade Green Marbleminangka watu jade alam sing kondhang lan larang ing China kanthi permukaan sing lancar lan rata, pola sing béda, lan warna ethereal fantasi.Ditresnani dening para desainer saka kabeh ndonya amarga bangsawan sing andhap asor, sing nyuarakke sikap urip sing modis lan berkualitas.

 

 

Ice Jade Green marmer 1

Wektu kirim: Jul-01-2022